wie ben ik

 

Rick wie ben ik en hoe NLP bij hem gewerkt heeft
Rick Pelupessy

 

Wie ben ik- Ik ben Rick Pelupessy, 53 jaar oud, inmiddels alweer 22 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven en samen hebben we twee prachtige zonen van 15 en 18 jaar.

In ‘Wie ben ik’ vertel ik wat over mezelf en wat NLP mij gebracht heeft. In mijn leven heb ik veel uiteenlopende beroepen gehad.Van chemisch analist, croupier, cateraar tot rayonmanager.De laatste 12 jaar ben ik als rayonmanager werkzaam geweest binnen de farmacie. In deze periode heb ik veel over mijzelf  geleerd.

Ik heb veel vreugdevolle situaties meegemaakt in mijn leven maar ook minder vreugdevolle. Inmiddels ben ik ongeveer 10 jaar chronisch ziek.Ik heb zelf aan den lijve ondervonden wat het is om een slecht nieuwsbericht te ontvangen. Je verstand gaat even op nul en je gevoel op honderd. Het is jammer dat daar weinig tot helemaal niets mee gedaan wordt in de reguliere geneeskunde.

Dit heeft bij mij er toe geleid dat ik veel boeken ben gaan lezen over meditatie, positief denken, in je eigen kracht staan, etc. etc.

Verder heb ik enkele cursussen gevolgd als Reiki, ademhalings-, meditatie- en healingstechnieken, hypnotherapie en energietherapieën.

Mijn eerste ervaring met NLP heb ik opgedaan tijdens een workshop die gegeven werd door Sabine Hess. Een NLP coach bij wie ik ook de opleiding NLP heb gevolgd.  NLP heeft mij in een vrij korte tijd het inzicht gegeven hoe ik met mijn situatie en problemen om kon gaan.

In ‘wie ben ik’ laat ik zien dat het bij mij gewerkt heeft.  Ik ben de uitdaging aangegaan. Ik bekijk alles vanuit mijzelf. Ik laat dingen toe die mij raken of die mij van slag maken. Maar Ik ben ook de persoon die daar wat aan kan doen. Door dit steeds opnieuw in te zien en in praktijk te brengen ben ik een ander mens geworden.

Ik durf met jou de uitdaging aan om ook jou te begeleiden naar meer geluk en succes in je leven.

Jouw beleving en ervaringen in combinatie met mijn ondervindingen als begeleider en als ervaringsdeskundige in het ziek zijn, kunnen de sleutel zijn naar jouw geluk en succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *